• 109
    bizim de suyun karşı tarafının da zayıf noktaları mevcut. duran top savunmasında zayıf olduğumuz kadar hücumunda da bir o kadar iyi olmaya başladık. sete rahat oyunu döküp, kontralara iyi çıkıyoruz. kanat varyasyonlarımız bence ligin en iyisi konumuna bizi getiriyor. buna keza rakibin set oyunu yok denecek kadar az. tempo yapıp, ileride kalabalık durup, savunmayı öne çıkarıyorlar. ancak bu taktikleri bize karşı işe yaramaz durumda olacağı için jesus ilk etapta beraberlik için dengeli çıkmak isteyecek. kimse kendisini kandırmasın jesus şu an tir tir titremiyorsa bende futbol izlemem bir daha. fenerin en baş edemediği rakip topa basan kontrollü oynayan rakipler. iş sete düşünce afallıyorlar. asıl zayıf karnı sol kanatları, güçlü karnı sağ kanatları. göbek olarak zaten hep defansif adam seçiyor, ileri üçlüye hızlı topu aktarıp kaosa doğru bireysele dayalı pozisyonlar bekliyor.
    bizim sergio ve mertens gibi 2 çok kuvettli kozumuza karşı onların mhk ve tff'si var. açık ve net şekilde söyleyebilirim ki kadıköy artık arka bahçemiz kıvamında. korku yok çünkü oynanan oyunlar belli.
    eğer ki kaosa ya da duran topa dayalı erken bir gol yemezsek her dakika strese girecek taraf onlar. bir de bizim takım gol attıktan sonra frenliyor. ancak dikkat edilir ki 75 ve 80 sonrası çok pozisyon buluyoruz. bu kontraya döndüğümüzün resmi. hakem adil, şans da yanımızda olursa en az 3 gollü galibiyet bekliyorum.
    icardi ve torreira ne durumda bilmiyorum ancak torreira bence kesin oynamamalı. hem mental hem de fiziken düşük olacak. sezonun geri kalanı bu maçtan daha önemli. fikstür bizi şampiyonluğa götürecek.
    istediğim 11 şu şekilde.

    muslera
    boey nelsson abdulkerim aanholt
    berkan sergio
    milot mertens kerem
    icardi (barış)

    ilk etapta ilerde top tutmaya dayalı futbol oynamayacağımız için derin koşular atan adamlar koymamız lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın