• 96
    dünya kupası arasından sonra her iki takımda bıraktığı yerin gerisinde kalarak start verdi. sezon ortasında bu kadar uzun ara olunca tabiki oyuncular ister istemez ritim kaybetti. bunun yaında biz oliveira, icardi gibi isimleri fenerbahçe'de ise pedro ve valencia gibi isimler sakatlık sorunları yaşadılar.

    çıkabilecek sonuçlara göre ligin ortasına yaklaşmakta olduğumuz için kaybeden taraftan çok bir şey kaybetmeyecektir. bu nedenle her iki teknik direktör de biraz daha rahat davranabilir. deplasmana önde gitmek bizim için büyük avantaj olsa da rakibin oynadığı futbol iç saha oyununa çok uygun.

    lucas torreira'nın ilk on bir başlamayacağını düşünürsek rakip sert bir pres ile bizi hataya sürüklemeye uğraşacaktır. torreria'nın en önemli özelliği asla basit top kaybı yapmaması. bunun yanında arao ve crespo ikilisinin atletizmine berkan - oliveira ikilisi ile cevap vermekte zorlanabiliriz. işte bu durumu bertaraf etmek için en uçta direkt kaleye gidebilecek tehditkâr bir isimle başlamak rakibi tedirgin edebilir. bu maçın bizim adımıza kilit noktası bright osayi-samuel'in savunma zaafını kullanarak arkasına sarkmak. hoca muhtemelen gomis ile başlar ama bu maçlık plan değişikliği yapsa sanki daha doğru olacak.

    rakip aynı bizim gibi set oyununda problem yaşayan bir takım. bu nedenle topun onlarda kalmasında bir problem yok ama duran top organizasyonu olarak başarılılar. bizde dünya kupası öncesi iyi olduğumuz duran top savunması konusunda geriye gitmiş görünüyoruz. fenerbahçe kornerlerine, yan toplarına karşı çok dikkatli ve konsantre bir şekilde savunma yapmalıyız. yoksa gol yememiz kaçınılmaz son olur.

    maçın kritik noktaları;

    1) rakibin atletizmine cevap vermek.
    2) savunma arkası tehdidi oluşturmak.
    3) hücumda ve savunmada duran topa dikkat etmek.
    4) toplu çıkışlarda basit hata yapmamak.
    5) maç bitimine kadar mücadele etmek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın