• 93
    orta sahaları çok dengesiz ve kırılgan, dengesizlikten kastım güvenebilecekleri teknik kapasiteye sahip bir oyuncuları varsa sağı solu belli olmayan ve fiziksel olarak düşmeye çok müsait oyuncular. ikili mücadelelerde kuvvetli olup ayakta durabilen bir 3'lü ile çıkmalıyız maça, orta sahadaki mücadeleyi kazanan derbilerde her zaman bir iki adım önde olur. okan hocanın elinde pek çok seçenek var, ileride mertens banko diyebiliriz sadece, arkasındaki ikili için pek çok seçenek var ve hepsinin kendisine göre riskleri var. tabii ki kağıt üzerinde bir numaralı seçeneklerimiz torreira-sergio oliveira-mertens orta sahası olsa da, derbinin çağırdığı bazı oyuncu tipleri vardır ve berkanile midtsjö ikilisinden biri hocanın kafasını kurcalıyor olacak. hele ki tüm yaşananların gerginliğin üzerine torreira'nın anneannesini kaybetmesi sebebiyle geçici olarak yurduna dönüp üst üste 2. maçını kaçırması... berkan-oliviera-mertens hatta belki torreira-berkan-mertens gibi bir orta saha hattıyla başlarsak pek şaşırmam.

    ileride ise fazla risk almadan kerem-gomis-rashica ile başlayacağımızı düşünüyorum, ancak ıcardi gerçek anlamda hazırsa 11'de olur ve gomis'in yedek soyunması elimizde büyük bir koz olur, barış'ı bu maçta 11 oynatmasınaysa ihtimal vermiyorum. savunma hattında ise ebu cehili görelim ama şu aanholt'u görmeyeyim allah rızası için, daha yaşımız genç... ama hangi kadroyu seçerse seçsin okan hoca en ufak bi hatada veya kayıpta eleştirilecek, bu yüzden hocanın en büyük sınavı.

    son haftalarda suyun karşı tarafının girişimleri sonucunda su epey bulandı ve yıllar sonra belki de en gergin derbiyi izleyeceğiz. aleyhlerine çalınan en ufak düdükte kendilerini yırtan bir futbolcu grubu ve yılların ezikliğiyle artık bizi şampiyon yap ali başkan diye ağlayıp kendini paralayan bir taraftar grubu olacak yine. tüm bu bariz yaşanacak şeylere hazırlıklı olarak gitmeliyiz, her şeye hazırlıklı olurken oyun disiplininden de kopmamalıyız ve okan hocaya sahiden çok iş düşüyor. takım adına tüm son haftalarda yaşanan olayların gerginliğini bir sağlam, takıma güven veren soyunma odası konuşması atar, ve istediğimiz bir sonuç da olursa romantiklik yapmıyorum, kadıköy yanar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın