resim
Barış Alper Yılmaz
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:24
Boy:1.86
Uyruk:Türkiye
  • 1257
    artıları ve eksileri de saha içinde kritik pozisyonlarda yapacakları gibi çok belirgin ve göze batan potansiyelli oyuncu. kerem gibi yunus gibi fm tabiriyle 'özel yetenek' sahibi bir oyuncu değil, öyle yoktan pozisyon çıkaracak, patlayıcılığı olan birisi değil, bunu bir iki kere yaptı diye hep yapabilecek değil.

    artıları ve eksilerini şöyle bir dizince gerçekten uzun bir süredir burak yılmaz'a bu denli benzetilmesi aslında hiç de yanlış değilmiş gibi duruyor. kendisi ilerde kaliteli bir golcüye dönüşür mü bilmiyorum çünkü gerçekten mental açıdan çok pozitif gözükmüyor, ama kararlı ve pes etmeden çalışırsa istenilen seviyelere de gelebilir. burada onun için bariz olan bir şey varsa o da kendisinin ne olursa olsun bir kanat oyuncusu olmadığı ve olamayacağı. ne o tekniğe sahip, ne o çevikliğe sahip ne de o yaratıcılığa.

    en göze batan özelliği topsuz alanda hiç oyundan düşmeyişi ve özellikle savunma arkasına yaptığı koşularla yarattığı tehdit. sırf bu tehdidi oluşturuyor oluşu bile kendisinin en uçta oynaması için yeterli bir sebep. süper lig 2022-2023 sezonu özelinde eksiklerimiz bulunduğu maçlar haricinde kendisine kaç maçta 11'de ihtiyaç duyulur bilmiyorum lakin her zaman kendisini hazır tutmalı ve okan hocanın elinde rakip savunmayı en kötü ihtimalde oyalayıp kanatlara alan açabilecek bir kart olarak bulunmaya devam etmeli, burak olamıyorsa umut* olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın