• 171
    galatasaray'ın şampiyonluk şansını bir hayli yüksek gördüğüm sezondur, önce diğer takımlara bir bakalım:

    bursaspor'un 58 puanı var ve kalan altı maçında kesin alır diyebileceğim bir tek antalya maçını görüyorum, bunun dışındaki her maçta puan kaybetme olasılığı var, ortalama bir tahmin yaparsak bize 3, beşiktaş'a 2 ya da 3, diğer maçlarında da 2 puan kaybedeceklerdir. bu durumda 14 puan daha alırlar ve sezonu 72 puanla tamamlarlar.

    beşiktaş'a geçelim, bence şampiyonluk yolundaki en ciddi rakip beşiktaş, iki beraberlikten fazla puan almazlar, geriye kalan tüm maçlarını kazanırlar diye düşünüyorum ve yedi maçta 17 puan almalarını bekliyorum. bu maçlar da bursaspor, fenerbahçe ve trabzonspor maçları olabilir, hem fenerbahçe maçlarında bizim gibi basiretleri de bağlanmıyor, defalarca kadıköy'de feneri yendiler, bu yüzden mevcut 55 puanları üzerine 17 puan daha ekliyorum ve 72 puanla ligi bitireceklerini düşünüyorum.

    fenerbahçe'ye gelelim. 55 puanları var,kalan altı maçları içinde trabzonspor ve eskişehirspor'a puan vereceklerini sanmıyorum, kayseri maçında da favoriler ama yine de bir beraberlik çıkabilir oradan, yine de kötümser olalım ve kayseri'yi de yeneceklerini düşünelim. ankarasporla beraber bu 4 maçtan 12 puan alsınlar, beşiktaş, kasımpaşa ve anlaragücü maçlarından taş çatlasa 3 ya da 4 puan alırlar, kısacası onlar için de 5-6 puan kaybı söz konusu olacaktır ve sezonu kendileri için en iyimser ihtimalle sezonu 70-71 puanda kapayacaklardır.

    bize gelirsek 53 puanımız var ve bu ihtimale göre en fazla bir beraberlik alma hakkımız var ama ben çoğu kişinin aksine fikstürümüzün gayet uygun olduğunu düşünüyorum, sivasspor maçında bir terslik olmazsa rakiplerin de puan kaybıyla yeniden havaya gireriz ve ligin sonunda 72 puan ve averajla şampiyon oluruz.

    bu tabloda yanılabilirim ve şampiyon da olamayabiliriz, bu durumda ya bizim takım beklediğimiz puanları alamamıştır ya da diğer takımlardan birisi tüm maçlarını kazanmıştır, ama gerçekçi olalım eğer biz şampiyon olamayacaksak fener ya da bursa değil, beşiktaş şampiyon olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın