• 37
    bizim için çok zor geçeceğini düşündüğüm maç.

    fener maçını düşünerek mertens, kerem'i yedek soyundurduğumuz veya korkak, kaçınarak oynamalarına sebep olunduğu durumda şu ileri 6'lı ile sahada olacağız.

    midtsjö torreira
    rashica yusuf barış
    gomis

    başakşehir maçında en güçlü halimizle oynadığımızı düşünürsek bu ileri altılının 4'ü yedek. yerlerine sergio, mertens, kerem ve icardi oynadığında daha güçlü ve yaratıcıyız. bu ileri altılı'da en inceci oyuncu rashica. ne yusuf ne barış ne de midtsjö işler kötü gittiğinde kilit açabilecek oyuncular değil. aslında yusuf'u bu amaçla ciddi bir bonservis ile aldık ama bana biraz hayal kırıklığı oldu an itibariyle. bencil oynuyor, halbuki barcelona ve almany'da(aslında avusturya ama benzer disiplinler) eğitim almış bir adamın daha disiplinli oynamasını beklerim.

    tat kaçırıcı bir puan kaybından ciddi anlamda korkuyorum. fener maçını kaybetmeyelim de gerisi önemli değil romantikliğinde değilim kesinlikle. bu maçta 3 puanı cebe koyalım. fener maçını sonra düşünürüz. bu sebeple maça konsantre olmak yerine sonraki maçın kadrosunu düşünerek hareket edersek bu maçtan ve periyottan kazançlı çıkamayız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın