resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3543
    şahsen wesley sneijder'in de arap ligine top tepmeye gitmesini bile yakıştırmamışken, böylesine başarılı ve rekorlarla dolu bir kariyerin isminin arap ligi seviyesine düşmesine hiç anlam veremedim.

    bir messi hayranı olarak da bu iki muhteşem futbolcuyu izleme şansına sahip olduğum için mutluyum. kendisine de çalışma azmi ve attığı enfes goller adına oldukça saygı duyuyordum. ama arap ligine transferi sonrasında artık böyle bir düşüncem yok. insanın parayla ne zaman işi biter bilmiyorum ama ronaldo'nun da artık parayla bir işi olacağını hiç düşünmezdim. böylesine bir kariyeri bu şekilde sonlandırmak -sonrasında başka kulübe de gider mi bilmiyorum- bence attığı her gole, kazandığı her kupaya hakaret.

    kendisine sadece araplardan teklif geldiğini düşünmüyorum. eminim avrupadan da teklifler gelmiştir. ancak forma garantisi ve yüksek maaş verememiş olabilirler. kendisi de bunu bildiğinden yarışmacı bir lige ya da takıma gitme riskini almamış sanırsam. çünkü daha yeni dünya kupasında yedek kaldı vs. şimdi arap liginde kendisini hiç yormadan gol kralı falan olur. oranın kupalarını da kazanır. ancak ben kendisinden en azından duygusal bir şekilde "genç ronaldo" olarak ayrıldığı kulübe dönmesini beklerdim.

    hele ki şöyle bir açıklama büyük bir rezalet bana göre. neyin deneyimi? neyin vizyonu abi?

    https://twitter.com/.../1608937412788654081
App Store'dan indirin Google Play'den alın