• 973
    22 aralık 2022 galatasaray keçiörengücü maçında yine şovunu yapmış dedemiz. maç anındaki yorumlarını asla süzgeçten geçirmediği için bolca saçmalıyor.

    en gıcık eden özelliği ise başarısız olan bir aksiyon sonrası tercihleri sorgulaması. tamam her zaman daha iyi bir seçenek olabilir ama futbol tam olarak böyle bir oyun değil lan.

    örneğin ikinci yarıda mertens sağ kanattan bir duran top kullandı. çok kötü bir vuruşla top doğrudan arka direğin oradan dışarı gitti. levent abimiz diyor ki "dubois da iyi kullanıyor, dubois vurmalıydı." dubois mi??? ne zaman gördün acaba dubois'i serbest vuruş kullanırken? %100 eminim o duran topu dubois kullansa "sahada mertens varken neden dubois kullanır akıl alır gibi değil" diyecekti. bunu nereden biliyoruz, ilk yarıda kaçan penaltıdan. topun başına seferovic geldi, vurdu ve kaçırdı. levent abimizin yorumu "mata gibi bir ayak varken neden seferovic kullanır akıl alır gibi değil". aynı penaltıyı mata kullansa ve kaçırsa bu kez de diyecekti ki "seferovic'in golü atıp rahatlamaya da ihtiyacı varken neden mata kullandı anlayamıyorum."

    bu yorumları kendi kafasındaki tercihlere göre değil de aksiyon başarısız sonuçlandığı için yaptığına %100 eminim ama kanıtlayamam. şu an takımda hagi oynasa ve frikik kullanıp topu dışarı vursa "hagi artık bu vuruşları başkasına bırakmalı" diyebilir. öyle bir potansiyeli var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın