• 45695
    bu akşam mutluyuz. 1-0’lık skorla galibiyet aldık. önemli olan buradan kupada bir sonraki aşamaya geçmekti. bunu başardık. bir sonraki maça hazırlanmaya başlayacağız. milli takımda çok fazla oyuncumuz vardı. onlar geri döndü. takım halinde, bütün olarak sonraki maçımıza hazırlanacağız. gol atmak benim işim. bugün sadece ben değil kerem ve patrick iyi oynadı. onlar golü hazırladı. kişi olarak değil, takım olarak düşünmek lazım. üçümüz de iyi forvetiz. hepimiz galatasaray için çok iyi çalışıyoruz."

    (bkz: bafetimbi gomis)

    önemli olan galibiyetti. hazırlık maçlarından sonuç olarak çok fazla istediğimiz alamasak da oyun olarak istediğimiz oyun oynuyorduk. bugün de sahaya çıkmadan evvel bunun konuşmasını yaptık. güzel bir oyunla bıraktığımız yerden devam etmemiz gerektiğini söyledik. işler çok istediğimiz gibi gitmedi ama böyle maçlar gerçekten zor oluyor. geçen sene bunun acısını fazlasıyla çektik. bu maçta böyle bir hataya yer olmadığını defalarca konuştuk bugün de çok şükür hata yapmadan galibiyete ulaştık.” ifadelerini kullandı.

    takım kaptanlarından biri olmanın kendisini gururlandırdığını ifade eden oyuncumuz, “gerçekten çok büyük bir gurur benim için. galatasaray'a geldiğim ilk zamanı hatırlıyorum ve şu an, şimdiki olduğum durumdayım. gerçekten bu tarif edilemez bir mutluluk; ama önemli olan tabii ki saha içinde takım olarak hep birlikte galatasaray’ı istediği yere getirebilmek. bana bu görev verilirse ben de bunu en iyi şekilde yapacağıma inanıyorum. inşallah sonu şampiyonluk olur. iki kupayla birlikte galatasaray'a armağan etmiş oluruz.” şeklinde konuştu.

    istanbulspor maçı hakkında ise kerem aktürkoğlu, “zor bir maç olacak. rahat bir maç gibi gözükebiliyor bazen, insanlar böyle bir düşüncelere kapılabilir; ama bizim asla böyle bir oyuna böyle bir düşünceye kapılmamamız gerekiyor. taraftarımıza birlikte bence o maç tüm taraftarla birlikte çok güzel bir galibiyet alacağımıza inanıyorum. inşallah galibiyetle lige bıraktığımız yerden devam ederiz.”

    (bkz: kerem aktürkoğlu)

    zor bir maçtan galibiyetle ayrıldığımızı ifade eden hollandalı sol bek, “altı hazırlık maçımızın ardından ilk resmi maçımızdı. tek hedefimiz kazanmaktı. zor bir maç oldu. önemli olan kazanmayı başarıp bir sonraki tur kalabilmekti.” diye konuştu.

    aldığı süre hakkında van aanholt, “takımı hocamız kuruyor. ben oynamıyorsam daha fazla çalışıp oynamam lazım. burada ailemle birlikte mutluyum. istanbulspor maçında bugünkünden daha iyi oynamamız gerekiyor. evde oynadığımız için taraftarı da arkamıza alarak kazanabiliriz diye düşünüyorum.” diye konuştu

    (bkz: patrick van aanholt)

    22 aralık 2022 galatasaray keçiörengücü maçı sonrası açıklamalar
App Store'dan indirin Google Play'den alın