resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3506
    eğer alma fırsatımız varsa sonuna kadar zorlanması gerekiyor. dünya futbolunun gördüğü en yüksek seviyelerden bahsediyoruz ronaldo'dan bahsederken. çalışkanlığı ile nam salmış bir isim. her takım arkadaşı kendisinin idmana ilk gelen, son çıkan kişi olduğunu söylerdi.

    rekabette olduğu isim* konfor alanından çıkamazken kendisi challenge üstüne challenge deniyordu. son transfer döneminde bizzat guardiola kendisi söylemişti ronaldo'ya olan ilgiyi. hatta son gün manchester city yerine manchester united'a gidince çok dalga geçilmiş ve sansasyon yaratmıştı. kimse o durumdaki bir takıma gitmezdi ama ronaldo sir'in* tek lafıyla united'i seçmişti. vefasını gösterdi ama gösterdiği vefanın yarısını bile göremedi.

    futbolculuğu sayısız başarı ve rekorla geçti. hala bana göre en büyük isim de kendisi. kupa tek kişi ile kazanılacak bir şey değil. portekiz milli takımı hem hoca bakımından hem de ronaldo'ya cephe alan tayfa tarafından başarılı olamadı dünya kupasında. yoksa çok kaliteli bir kadroları vardı. güneş balcıkla sıvanmaz, altın çamura düşmekle pul olmaz diyerek bitiriyorum sözlerimi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın