resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3503
    sezon öncesi kampına, karısı georgina rodriguez'in sağlık sorunları nedeniyle geç kaldığını söyleyen oyuncu.

    bakın bunu x gazetesinden y isimli kolpa biri söylemiyor, direkt kendi ağzından söylüyor bunu. futbola yıllarını vermiş ve tüm takım arkadaşları tarafından antrenmanlara ilk gelenin de, son çıkanın da kendisi olduğu söylenmesine rağmen yalan atacak öyle mi? yahu onu da geç, adamın çocuğu öldü ama bunalıma girdiğine bile inanılmıyor ya. bu adam size ne yaptı da bu kadar kin besleniliyor? birçok futbolcunun sırf bir hata yaptı veya kupa kaldıramadı diye depresyona girdiğini söyleyen hayat arkadaşları varken, çocuğunun ölümüne üzülerek bunalıma girmek çok normal bir şey değil midir? yapmayın etmeyin allah aşkınıza bu futbolcularda insan, bu futbolcuların da duyguları ve insani yönleri var! adam o kadar duygu yüklü ki, hem babasının hem de çocuğunun küllerini özel yaptırdığı bir odada saklıyor. a ama doğru size göre ronaldo bunları kullanıp, bunalıma girdim yalanını atacak kadar karaktersiz!

    2021 yazında kendisini guardiola yönetimindeki manchester city istemişti. bunu da direkt kendi ağzından söylemişti. belki inanmayacaksınız ama duygusal davranıp eski takımı manchester united'a gitmişti! son dakikada attığı gollerle takımına birçok defa galibiyeti getiren ve takımı adına en fazla gol atan bir oyuncuyu bir sonraki sezon hiçbir takım istemeyecek öyle mi? belki bayern istemez ama dortmund ister. juventus'a gitmez ama milan isterdi. real veya barça olmazdı ama atl. madrid olurdu. yahu hadi geç, sevilla olurdu. psg olmazdı ama lyon olurdu! yani olur da olurdu. o takımların almama nedeni değil, alamama nedeni yüksek maliyetiydi. yani öyle formsuz olduğu için değildi. nedeni belli olmayan ronaldo nefretiyle haberler yapan medyanın uğraşları sayesinde adamı iyice gözden düşürmeye çalıştılar. tamam, eski fizik gücünde değil ama koskoca ronaldo be kardeşim!

    sözün özü, arjantin'in dünya kupasını kazanmasıyla beraber en iyi futbolcu tartışması sona erdi ama bahsettiğimiz ismin ronaldo gibi dünyanın en iyi futbolcularından biri olduğunu unutmayalım!
App Store'dan indirin Google Play'den alın