resim
João Alves de Assis Silva
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Santrfor
Yaş:37
Boy:1.92
Uyruk:Brezilya
  • 537
    orta saha ve kanatlardan yeterince beslenemediği için kalitesini sahaya yansıtamayan oyuncumuz. herkes üzgün ama jo'nun tek başına yanlış şeyler yaptığını söylemek bence yanlış olur.

    şöyle örnek vereyim, bulduğu tek pozisyonu atıp maçın gerisinde yatan bir forvet arıyorsak youla'yı alsaydık keşke. jo dediğin adam takım oyuncusu, maç içinde ileri uçta da olsa pas trafiğine katılacak, işleyen sistemin bir parçası olacak, pozisyona sokulduğu vakit de üçer beşer atacak bir oyuncu. yetenekleri tartışılmaz.

    bir ara analizini yaparım şimdi hiç keyfim yok ama kısaca söylemek isterim ki jo bir çift forvet oyuncusudur, zamanında çek cum. milli takımındaki milan baros - jan koller veya cska'daki vagner love - jo tandansı milan baros - jo ile kesinlikle yakalanabilir. ha tek forvet de oynar, geçen sene inter'de çift forvet oynayan ibrahimovic'in bu sene tek forvet oynadığı gibi. ama bu durumda orta saha ve kanatların ileri ucu pas trafiğine katarak uyanık tutması ve takribi 10 dakikada bir pozisyona sokması gerekmektedir. tekrar ediyorum, jo; sahada 85 dakika gezinip karambolde bulduğu topa abanıp maçı çevirecek bir adam değildir. zaten böyle olmadığı için rijkaard tarafından takıma istenmiş ve alınmıştır. herkesin düşüncesine saygım var bence kendisi muhteşem bir futbolcudur ve gerek pozisyonu, gerek de karakterinden dolayı 28 mart 2010 galatasaray fenerbahce macinda çok da kabahati olmayan bir oyuncumuzdur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın