resim
Lucas Sebastián Torreira di Pascua
Takım:Galatasaray
Mevki:Ön Libero
Yaş:28
Boy:1.66
Uyruk:Uruguay
  • 1039
    italya’ya dönmek istediği söylenen orta sahamız. gönlü orada olabilir, normaldir. sonuçta serie a nerede süper lig nerede. güzel katkı veriyor ama oliviera ile beraber fiziki defoları yanyana gelince orta sahada fizik üstünlük yakalama şansımız kayboluyor. bu da özellikle derbi maçları gibi zorluk seviyesi yüksek maçlarda işimizi zorlaştırıyor.

    çok uygun bir rakama transfer ettik. 15 milyon euro civarı bir satış olursa da gayet transfer başarısıdır. bu parayla hem kendisinin yeri dolar, hem örneğin rashica’nın bonservisi alınabilir.

    oliviera’nın hem oyunumuzdaki önemi, hem sözleşme süresi hem de yaşını düşünürsek kendisiyle muhtemelen sözleşmesi bitene dek devam edeceğiz. oliviera’yı tamamlamak için torreira’dan gelen parayla melo gibi josef gibi hem tekniği olan hem fiziken üstün bir isim alırsak cuk oturur.

    ek olarak; 6,5 milyona torreira bağlayan erden timur, 15 milyona artık casemiro mu bağlar, xhaka mı çeker varın siz düşünün.*

    edit: iş bu entryde satılmasının mantıklı olacağından bahsetsem de, ocakta değil haziranda ayrılması gerek. ve yerinin mutlaka transferle doldurulması da şart.
App Store'dan indirin Google Play'den alın