• 155
    galatasaray için zaten yoktu sezonlarından biriydi hatırlanmak istenmeyen. mart sonu itibariyle sıralama adına anlam taşımaktadır.bu kadar çabuk sona ulaşılması ise ayrı bir konu.bu hafta 4. sıraya düşmek veya düşmemekte mesele değil.zaten borsa gibi her hafta sıralama değişmiyormu? bu sezon*aslında şubat ayı başından bu yana birşeylerin iyi gitmediği belli oluyordu.bunu oynanan futbolda da hissediyorduk.ama söylemiyorduk. söyleyince bu mecrada pek iyi karşılanmıyordu söyleyen kişi.daha öncede belirtmiştim (entry numarasını arayıp tarayasım hiç yok idare edin) ikinci yarı maçlarımız daha ziyade abdül kader keita denen insan evladının tamamiyle kendi yırtınmalarıyla birkaç tanesi galibiyetle sona ermiştir.gerisi zaten malum.bu saatten sonra galatasaray'ın adının olduğu yerdeki umudun bile umudu olmadığı için fazla sinir bozulması yaşamamak gerek.
    daha önce fenerbahçe mağlubiyeti sonrası bu umutsuzluk olmazdı belki. özellikle 2005 2006 sezonunda ki 4-0'lık maçtan sonra bile dur bakalım herşey olabilir dedik hepimiz.ancak 2005 2006 sezonundaki gibi takımı toparlayacak, ya beyler bir gelin şuraya bakıyım diyecek biri takımda bulunmadığı için bu pek inandırıcı gelmemekte.*

    bu sezonun sonuna gelince; bu fenerbahçe'nin şampiyon olma ihtimali çok az.çünkü her hafta karşılarında galatasaray gibi balının tutacağı bir takım gelmeyecek.en şanslı gördüğüm takım zor fikstürün üstesinden gelecek şuanda ki tek takım mustafa denizli faktörüyle beşiktaş gibi duruyor.yine aynı şekilde bu saatten sonra fenerbahçe'yi kadıköyde yenebilecek tek takımda acı ama beşiktaş.malum laneti bu sezonun ilk maçında kırdılar bundan sonra kolay kolay kaybetmezler.
App Store'dan indirin Google Play'den alın