• 5
    koçluk meziyetleri ve kariyerinden bağımsız olarak, yakn dostu levent yaz'ın görevi olmasa hayatı boyunca ismi galatasaray kadın basketbol takımı ile aynı cümlede anılmayacak olan bir insan. türkiye liginde yıllardır koçluk ya da menajerlik yapan isimlerin bile tanımadığı basketbolcuların tavsiye edildiği, herkesin her koça çekinmeden taktik verdiği "galatasaray kadın basketbol kamuoyu"nda tek bir kişi bile tek bir sefer olsun "ya alper durur bu takımın başına geçse güzel olmaz mı" demişliği yoktur.

    o derece bir ayrı dünyaların insanı durumu varken 2022 yazında seçim, yönetim değişimi, ekrem memnun ve efe güven ile ayrı ayrı şekillerde dalga geçilmesi sonrası bir şekilde kendini galatasaray kadın basketbol takımı'nın başında bulmuştur. yaklaşık 5 aylık görev süresi boyunca da takımın başladığı yerde saymasıyla, şaşkaza oturduğu bu koltukta kendini ispat etmek yerine bu piyangonun tadını çıkarmaktan yana olduğunu göstermiştir.

    kendisine verilen, daha doğrusu bütün takımlar transferi bitirdikten bir yaz mevsimi sonra sağda solda kalanların toplanmasıyla teşkil edilen kadro eksiklerle ve mantık hatalarıyla dolu bir tablodur. ancak tüm eksiklerine rağmen bazı konularda biraz olsun ilerlemesi mümkün iken sanki 5 aydır bir sezon geçiren değil de 10 gün önce top başı yapmış gibi oynamasının açıklaması yoktur...

    umarım çarşamba akşamı bir şekilde gruptan çıkılır. onu da beceremezsek koca bir sezon çöpe gitmiş olacak...
App Store'dan indirin Google Play'den alın