• 412
    mactan geleli henüz çok olmadı, hala kırgınım hala üzgünüm. sinirimin biraz yatışmasını beklemiştim ki yazacaklarım çok ağır olmasın, şimdi artık yazabilirim.

    ilk önce artık bazı şeyleri tokat gibi yüzümüze çarpan maç olmuştur.

    maçın bitmesine 5 dakika kala çıktık, yenmekten ümidimizi kaybettiğimiz için değil, genç fenerlileri daha fazla stadımızda dinlemek istemediğim için. biz daha önce de fenere kaybetik bu da son olmayacak ama bu kadar utandığımı hiç hatırlamıyorum. sami yende oynuyoruz ve bütün ikinci yarı fenerlileri dinliyoruz, öylesine bezmiş öylesine ümitsiz bir taraftar vardı ki bugün, yaydıkları bu negatif enerji ile belki de takıma en büyük zararı biz verdik. her maçta birini gönderiyoruz ya takımdan, bu maçta gönderilecek olan bugün maça gelen taraftardır.

    maçın başında öne de geçebilirdik maç komple dönebilirdi fark bile atabilirdik. ama şanssızlık ve hakem hep beraber yine canımıza okudu yine. aziz yıldırımın yaptığı basın toplantısı böylece amacına ulaşmış oldu. tebrikler aziz yıldırım, yine yaptıkların ile takımına maç kazandırdın.

    takımın takım olma konusunda sorunu var malasef ki, kopuk kopuk oynuyoruz senenin başındaki tempodan eser kalmadı. en büyük sorun orta sahanın ortası. topal sarp ikilisi bizi sıradan bir anadolu takımı potansiyeline indiriyor. rijkaardın onatmaya çalıştığı sistem de böylece şişirilen toplarla yazık oluyor. rijkaardı çok severim formamın arkasında bile onun ismi yazar ama jo'yu bu akşam neden çıkardığını hiç anlamadım. elano hiç yoktu bugün onu çıkarıp barosla çift forvete bu maçta bu saatte dönmeyeceksen ne zaman yapacaksın?

    leo franco'nun ıslıklanmasına üzüldüm ama artık valizini toplamaya başlasan da bizi sevindirsen ilk defa ne güzel olur?

    eskiden santra ile topu karşı sahay bir atardık ve ilk 15-20 dakika rakip kim olursa olsun nefes aldırmazdık. artık galatasarayın baskı kurması bir anı olmaya başladı. ama eskiden bu baskıyı kurduran taraftar şimdi takımı uyutursa böyle bir sonuç normal tabi.

    sonuç olarak galatasaray bizim herşeyimiz sevgimiz baki ama bazı şeyler elimizden kayıyor dikkat etmemiz lazım. olay yenmek yenilmek değil olay sistem kurmak da değil olay bizi büyük yapan, stadımızı hell olarak dünyaya tanıtan şeylerin elimizden kayması. artık herkesin dikkatli olması lazım bence.
App Store'dan indirin Google Play'den alın