• 4
    sevgili hocam, öncelikle sana sezon öncesi kriz ortamında galatasaray'a hoca olduğun ve mccowan'ı bize kazandırıp yerli oyuncu olması konusunda mesai verdiğin için teşekkür ediyoruz. bize çok büyük bir hizmet yaptın mccowan'ı galatasaray'a kazandırarak. uzun yıllar sonra ilk kez rakiplere karşı yerli rotasyonunda tek bir hamleyle üstün geldik. sadece bu hizmetin bile seni galatasaray kadın basketbol şubesi konusunda efsaneler arasına olmasa da iyi hatırlanacak insanlar arasına ekler.
    sen geldiginde senin tipinle mi alay etmediler, duruşunla mı alay etmediler. neyinle alay etmediler ki. ekrem hocanın adı geçerken bir anda 3-5 doların hesabını yapıp ekrem hocayı getiremeyen beceriksizler yüzünden olan sana oldu. göreve geldiğin ilk günden bugüne kadar tabiri caizse ayı gibi bir baskıyla karşı karşıyasın. 3 ayda 3 amerikalı kaçırtan adam bile kral oldu senin yanında. işte bu işbilmez, rezalet kitleye karşı seni her ortamda savunmaya çalıştık. ama bazen bazı çiçekler bazı topraklarda olmuyor gerçekten. kısa rotasyonuna transferler gelir toparlarsın onu bilemem ama önce kamile'yle, eyt ışıl'la ve ikna edilmiş pelin'le bu işin gitmeyeceğini yonetime kaybedecek bir şeyin olmadiginin farkında olarak yüksek sesle söylemen gerekiyor. ortada senin kariyerinde var. eldeki kısalarla idare ederim düşüncen yuzunden yüksek bir ihtimalle ocak ayını göremeyeceksin, ekrem hocanın gelişi yakındır. ama sana da yazık günah. kendini böyle ateşe atma.
    art arda bizi ligde çaptan düşürecek, kafadan direk iki rakibe karşı iyi oyun olmadan mağlubiyet aldık. artık ya sen radikal bir tepki ver yönetime karşı yada gidişat kötü, helallik almadan ayrılmak da var işin ucunda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın