resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3343
    bu adam man utd'den büyüktür, en azından güncelde. utd, winner ruhu olmayan bir klüp. ronaldo gibi azimli, koşan, gol koklayıcı bir adamı kaldıramadılar. ronaldo o kadar da başarısız olmadı ayrıca, zor maçlarda elit goller attı ve bunlar normalde united'ın attığı gol tarzları değildi, şapkadan tavşan çıkaran gollerdi.

    ronaldo da dayanamadı, toksikleşti tabii patladı. ronaldo'nun duygusal ve hırslı olduğu malum, iyi yönetemediler adamı. ronaldo'nun kişiliği sakin olmayabilir, ergence yönleri olur olmaz o ayrı konu ama her daim gol atabilecek ve kısa sürede form tutup iyi koşu da atabilecek adamı yönetemediler.

    ronaldo, rakibe oyunu yıkma gücü olmayan bir klübe giderek başta hata yaptı zaten. real madrid'e bakmayın siz, madrid rakibe oyunu yıkma gücü olduğu halde kontra oynuyordu, united ise sahayı rakiple paylaşan bir klüp. olm fernenadesle ronaldo'nun gol atma ihtimalinin aynı olduğu takım mı olur? en azından bir kere deneseydiler ronaldo üzerine kurgu yapmayı.

    bu adam gol atar atmasına ama mesele gol değil. mesele, gol çevresinde top çevirebilecek güçte bir kadro. bunu da dünyada istikrarlı şekilde yapabilen birkaç klüp var zaten, diğer klüpler birbirleriyle alan paylaşan klüpler. o yüzden ronaldo, united'a gelirken oyunu benim üzerime kurun falan diye anlaşsa iyiydi. united'ı elit seviye top oynatmak mümkündü ama bilmiyorum, inatla ronaldo'yu herhangi bir forvet gibi ele aldılar. fernandes falan çok itici, ronaldo kompleksi olduğunu düşünüyorum
App Store'dan indirin Google Play'den alın