• 348
    ilk yarı itibariyle kendi futbolumuzu oynayamadığımız maçtır. girdiğimiz bir kaç önemli pozisyon var, onları da adam gibi değerlendiremedik. ama girdiğimiz bu pozisyonlara da organize pozisyon demek pek mümkün değil. genelde keita ile giovani'nin bireysel yeteneklerinden yararlanarak girdik. fenerbahçe'de alex sahada yok. mehmet topal bitirdi resmen ama adamlar bize göre çok daha organize oynuyor. belki biz daha fazla pozisyona girdik ama rakip takım daha bilinçli, daha sakin oynuyor. bizimkilerde telaş var sanki birazcık.

    caner ne zaman orta açmayı öğrenecek merak ediyorum. ayrıca sırf caner de değil, 5-6 tane korner kullandık, bir tanesinde tehlike yaratamadık arkadaş ya! hiç mi beceremiyorlar orta açmayı. servet var, jo var ama ona rağmen tüm toplar onlara gidiyor. bu kadar mı zor arkadaş adam akıllı korner kullanmak!

    arda'nın kesinlikle maça girmesi gerekiyor, yokluğunu çok hissediyoruz. aynı şekilde baros da jo'nun yerine oyuna dahil olmalı. jo için etkili diyemeyiz bugün. umarım rijkaard takımı iyi motive eder, gerçek futbolumuzu oynarız. biraz hırslanması lazım takımın. ayrıca onu hırslandırması gereken de taraftar ama maşallah taraftarın bir şey yaptığı yok! biraz daha az bağırsalar, deplasmanda hissedeceğiz kendimizi resmen! gerçi bilete 90 lira veren adamın bağıracak hali kalır mı, orasını bilemem ama bu maça gittiysen bağırmalısın, bağırmak zorundasın arkadaş!
App Store'dan indirin Google Play'den alın