resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3336
    kendisiyle ilgili psg hikayesi son derece ilgi çekici olabilecek büyük yıldız oyuncudur. sistem bunu isteyebilir, ve güzel de bir hikaye olur açıkcası.

    yıllardır galatasaray maçı hariç çok az maç izleyen biri olarak messi ve ronaldo’nun aynı anda sahada olacağı maçları kaçırmak istemem. ama bu senaryoda işin varacağı yer performanstan çok şov kısmıdır. birbirlerine birkaç asist yaparlar, 3-5 gol sevinci yaşarlar geçer gider.

    psg harici diğer alternatiflerin pek oluru yok, gerek real madrid, gerek bayern münih isimleri geçse de sahada onun liderliğini kabul etme durumu ve sistemsel değişim makul görünmüyor. ayrıca stabil olarak en üst düzey performans sergileyebileceği dönem geride kaldı. ha ürün satmak ve reklam için alırlar o onların ticari kararı artık.

    cristiano pahalı bir oyuncu elbette ancak imza attığı an ciddi bir ekonomi ve reklam gücünü de kulübe getiriyor. bu juventus gibi bir dev için dahi böyleydi ve çok ciddi katkılar sağladı. daha çok kısa süre önce bir reklam fotoğrafı yayınlandı messiyle birlikte, sadece buradan kazandığı ücret neredeyse bir yıllık yıldız oyuncu maaşı. futbol tarihinin en kuvvetli birkaç figüründen birinden bahsediyoruz ve sadece saha içi olarak değerlendirilemeyecek bir marka. kadrosunda cristiano olan bir takım sırf özel maçlardan yılda 5 milyon euro üzeri gelir elde eder rahatlıkla bunu kullanmak isterse.

    saha içine dönersek, belki sizlere makul gelmeyecek ancak mevcut koşullarda kendisi için en uygun bir kaç adresten birisi galatasaray’dır. hem ağırlığı olan ve cristiano markasının altında ezilmeyecek, hem rekabetçi, hem sahada onsuz olmayı düşünmeyecek, hem çok yüksek sayıda taraftarı olan, tutku ve sevgi vadeden, muhteşem bir şehirde yaşama fırsatı veren ve belli seviyenin üzerinde maaş verebilecek pek az takımdan birisi galatasaray’dır. ayrıca şu anki kadromuz rekabetçi bir oyuncu için son derece cezbedicidir.

    tamamen ticari ve tanıtım odaklı sahada değişik bir oyun oynanan bir abd serüveni( ki öyle çok büyük kontratlar vermiyorlar), tamamen yüksek ücret odaklı futbol oynanmayan bir yerde arap veya oligark takımı tercihi veya saha içinde saygı görmeyeceği ve sıklıkla kulübede olacağı bir elit seviye takım tercihi yerine, bunların hepsini kabul edilebilir bir dengede sağlayacak galatasaray’a transferi imkansız değildir. bir projeyle gidilip görüşülür, neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın