resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1584
    22-23 sezonunda şampiyon olursak bizde devam etme olasılığı oldukça yüksek forvet.

    kendisinin psg ile devam eden yüklü kontratı, 2024 haziran ayında sona eriyor, yani önümüzeki sezonun sonunda serbest kalacak. oradan aldığı kontratı 30 yaşında başka yerde alabileceğini pek sanmıyorum, dolayısıyla psg ile sözleşmesini bitirmek isteyecektir. bu demektir ki ya psg'de kalacak, ya da bir sene daha kiralık gidecek.

    futbolcu için mantıklı olan şey, düzenli olarak oynadığı bir yerde 1 sezon daha kendisini gösterip, bonservissiz ayrılarak bir sonraki kulübünden yüklü bir imza parası koparmak. psg içi en mantıklısı, futbolcuya ödediği yüklü ücret ve vergiden kurtulmak. bizim için en mantıklısı da böyle üst düzey bir forveti 2 yıllığına da olsa minimum maliyetle kullanmak. icardi burada güzel bir ortam buldu, böyle oynarsa taraftar kendisine tapınacaktır, şampiyon olursak şampiyonlar ligi'nde kendisini gösterme şansı da var... yani kendisine melo tarifesi çekmemiz baya olası duruyor.

    önümüzdeki sezon kendisini bir sezonluğuna daha kiralıyoruz, yedeği eren aydın oluyor, 2024-25 sezonunda da eren + 1 yabancı forvetle devam ediyoruz... hayallerde yaşıyor bazı arkadaşlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın