resim
Cristiano Ronaldo dos Santos Aveiro
Takım:Al-Nassr
Mevki:Santrfor
Yaş:39
Boy:1.88
Uyruk:Portekiz
  • 3293
    çok yanlış bir zaman diliminde açıklama yapmış olan, tarihin gelmiş geçmiş en iyi oyuncuları arasında ismi yazılı efsane. tarihte ilk kez kış döneminde dünya kupası oynanacağı için, kupa biter bitmez ligine ve kulüp takımlarına dönecek oyuncular. bu bağlamda aktif olarak görev aldığı takım ve teknik ekip anlamında, şayet gemileri yakmak istemiyor ise, bu tarz net açıklamalar yapmaması gerekiyordu kanaatindeyim. zira müthiş bir yetenek olsa bile yaşından dolayı en iyi yaptığı şeyleri bile doğal olarak artık o kadar da iyi yapamıyor olduğunu bir kenara bırakırsak, kendisinin egosu ciddi manada yönetilemeyecek bir seviyede.
    bu bağlamda bazı renktaşlarımın "son bir dans kral, şimdi değilse ne zaman" cümleleri eşliğinde ronaldo'yu parçalı altında görmek istediği söyler nitelikteki entryleri "umarım gerçekleşmez" duaları eşliğinde okuyorum. elbette ki karşı taraf ronaldo ama gençliğe, dinamizme önem veren, transferleri bu paralellikte yürüten bir ekip var. azıcık yaşça büyük oyuncu gündeme geldiğinde ortalık yangın yerine dönüyor burada. ronaldo'nun da bu çerçevede değerlendirilmesi gerekir kanaatindeyim.
    he bu arada olur ya her şey kötü gider, portekiz dünya kupasında gruplardan çıkamayacak bir durumda kalır. işte o zaman siz seyredin ronaldo yıkım şenliklerini.
App Store'dan indirin Google Play'den alın