resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1568
    bize gelmeden önce futbolcuğu ve wanda ile yaşadıkları ilişki hakkında bilgi sahibiydim sadece.

    futbolculuğunu geçelim, kendisi ultra bir golcü. futbolla ilgilenip kendisini tanımayan yoktur zaten de wanda ile yaşadıkları skandaldan sonra medya kendisini bize öyle bir tanıttı ki sanırsın bu adam şahin k aq.

    bize gelmeden önce burnu havada, uçkuruna düşkün, para ve kadın avcısı, benliğinde hiçbir duygu barındırmayan, empatiden yoksun, kibirli, kafasız bir topçu imajı vardı bende. buna rağmen gelmesini istiyordum ama bu yazımda futbolculuğu hakkında yorum yapmayacağım. o yüzden geçelim.

    adam bize geldi, yüzünde hep bir gülümseme. yüzüne bakıyorsun, bir gram negatif enerji almıyorsun. lan adam bildiğin çocuk ruhlu. o yüzden maxi’den olma çocuklara da kendi çocukları gibi sahip çıkıyor şimdi anladım. önceden bunu hırstan dolayı zannederdim ama alakası yok. bu adam bildiğin çocukları seviyor. yolda falan bir çocuk görse gider yanağından makas alır. o derece.

    saha içine bakıyorsun, bir gram kibir yok. herkesle arası iyi gibi. maçlarda attığımız gollere bakın, bizim kadar gollere seviniyor adam. gomis öyle değil mesela, kendisi gol atmayınca zoraki seviniyor. burak yılmaz da öyleydi. kankası selçuk gol atmadıysa zoraki olarak gider, gol atanı tebrik ederdi.

    bi bakıyorum, icardi öyle değil. maçlarda attığımız gollere bakın, payı olmayan gollere de inanılmaz seviniyor adam. sanki 10 senedir bizde oynuyor. kerem’e o asisti yapması da paylaşımcılığından dolayı bence. kendisi o pozisyonu gol yapamaz mıydı? tabi ki yapardı ama belli ki arkadaşlarının psikolojisini falan gözlemleyen bir adam. lan beşiktaş maçında gol attı, asisti yapan barış alper kendisinden çok sevindi atılan gole, gitti onu tebrik etti falan. burnu havada bir topçu olsa, “napıyo bu aq liselisi” der ve taraftara koşarak sevinir, golü atan kendisi sonuçta ama bakıyorsun, barış alper’i tebrik ediyor, şımartıyor barış’ı. çok güzel detaylar bunlar.

    bu adam hayatı boyunca bence sevgi görmemiş. o yüzden wanda ile çalkantılı bir aşk yaşıyor. büyük ihtimal oneitis de yaşıyordur. allah yardımcısı olsun, zor bir durum ama latin amerikalılar’ın bizde tutmasının sebebi bizimle aynı frekansta olmaları bence. yoksulluk var, aşırı sevgi var, fanatiklik var, sinir var, isyan var, tutku var. italya’da bir dönem onu aldı ama inter tam olarak uygun bir yer değil. napoli veya palermo gibi bir takımda oynasa daha iyi olurdu ama burada onun aradığından kat kat daha fazla ilgi ve sevgiyi gösterecek bir toplum mevcut.

    o yüzden kendisi burayı sevecek, biz de onu çok seveceğiz. buraya ait hissettikçe de başarılı olacak. mondi gibi, melo gibi. umarım şu maddiyatı çözeriz de alırız kendisini. pek ümitlenmek istemiyorum ama kendisi eğer bizde kalmayı çok isterse bu iş olacak.

    son olarak, senin ben aq medya gibi. adamı bir canavar gibi gösterdin de bildiğin çocuk gibi lan bu adam <3
App Store'dan indirin Google Play'den alın