• 5525
    (bkz: sardı korkular)

    daha 3-5 gün önce "biz giresunspor'a fark atarız, emre hoca da galatasaray'ı yener" derken şu an nisan ayına yarış içinde girersek korkusundan futbol konuşamaz hale geldiler. dünya kupası arasına lider girsek bu kadar haz almazdım, çok net. enselerinde olmamızın onlara verdiği huzursuzluk çok güzel. geriden ve haksızlıkların arasından sıyrılarak gelmek de öyle... onlar da biliyor hakemlerin haftalarca bize neler yaptığını. içten içe o vicdan hesabı zaten ruhlarını rahatsız ediyor dile getirmeseler de. 12 kasım 2022 istanbul başakşehir galatasaray maçı pek çok açıdan kendilerini sarstı.

    1- aynı ay içinde hem kupada hem ligde 7:0 kazandık ki birisi deplasmanda başakşehir'e karşı.
    2- ali palabıyık denilen hakem (hala nasıl hakemse artık) bizi doğramasa alanyaspor'a da muhtemelen 7:0 gibi bir tarife çekecektik. yani bu skorlar üst üste tesadüf değil, oynadığımız futbolun farkındalar.
    3- yıllardır efsane icat etme yolunda bu kez oldu sandıkları jorge jesus'a inançları aynı hafta zayıfladı doğal olarak. çünkü takımları fikstürde henüz sağlam deplasman görmeden çöküşe başladı.
    4- jorge gönderildiğinde tutunacakları bir emre belözoğlu dalı vardı, 7 tane attık.
    5- okan buruk'un baskılardan yılacağını sanıyorlardı. adam ateş çemberi fikstürün içinden cayır cayır çıktı. oynattığı futbol, aldığı skorlar, futbolcularımızla iletişimi, taraftar desteği muazzam.
    6- daha 1 ay önce mauro icardi konusunda magazinel olaylar üzerinden galatasaray taraftarıyla güya kafa yapıyorlardı. mauro icardi şimdi rüyalarına giriyor.
    7- itiraf edemeseler de ölüp bittikleri kendi yerli oyuncularına göre kerem aktürkoğlu'nun parıltısını izliyorlar.
    8- abdülkerim bardakçı transferinin gerçek bir transfer çalımı olduğunu ve yönetimimiz tarafından yapılmış net bir satranç hamlesi olduğunu idrak etmeye başladılar.

    nereden bakarsan bak ağır depresyona ittik. dünya kupası arasında bunlara uyku yok.
App Store'dan indirin Google Play'den alın