resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1551
    --- alıntı ---
    messi’den galatasaraylı ıcardi’ye sert sözler
    lionel messi'nin galatasaray'ın paris saint-germain'den kadrosuna kiralık olarak kattığı mauro ıcardi'yi arjantin milli takımı'na aldırmadığı öne sürüldü. messi'nin sampaoli döneminde ıcardi'yi kadroda görünce, "bu pisliğin burada ne işi var." dediği iddia edildi.

    paris saint-germain’in dünyaca ünlü yıldızı lionel messi’nin arjantin milli takımı’nda mauro ıcardi’yi istemediği iddia edildi.

    ‘herkes ıcardı’den nefret ediyor’
    akşam’ın arjantin’de gazetecilik yapan rodrigo francisco lussich’ten aktardığı habere göre, messi, galatasaray’ın yıldızı ıcardi’yi arjantin milli takımı’na aldırmıyor. lussich konuya ilişkin show partners’ta yaptığı açıklamada, “messi, ıcardi’yi aptal olarak nitelendiriyor. milli takım’da kötü muamele gördü. herkes ıcardi’den nefret ediyor. sampaoli döneminde ıcardi, arjantin milli takım kadrosuna çağrılmıştı. mascherano, messi, agüero aynı masada oturuyorlardı. ıcardi de o masaya oturma cesareti gösterdi. messi ve arkadaşları ıcardi’yle tek kelime konuşmadı.” ifadelerini kullandı.

    ‘sadece araba ve saatlerden bahsediyor’
    lussich açıklamasının devamında, “birbirlerine mesaj göndermeye başladılar. messi, ‘bu pisliğin, burada ne işi var?’ dedi. mascherano’nun maxi lópez’in (ıcardi’nin eşinin eski kocası) yakın bir arkadaşı olduğu için ona milli takım’da olduğu sürece ıcardi’nin asla orada oynamayacağına söz vermiş. ayrıca ıcardi’nin sohbetlerde sadece araba ve saatlerden bahsettiğini söylüyorlar.” dedi.

    --- alıntı ---

    1 ay önce okuduğum haber alıntısıdır. icardi için epey üzülüp messi'den nefret etmiştim. umarım 2014 finalinin bir benzerini yaşayarak yine elde düzgün forvet olmadığı için son vuruşların kalitesizliği yüzünden şampiyonluğu kaybeder, icardi'yi de mumla ararlar. nefretimsin arjantin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın