resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 1544
    nasıl anlatsam, nerden başlasam? aşk adamı mauro icardi..

    zaten önceki iki haftadır bize korkunç şeyler izletmeye başlamışken dün akşam ortaya koyduğu performans insani büyüleyen cinstendi.

    gelelim detaylara..

    rakibin stoperleri ndayishi ve duarte'nin ikisi de 1.83 boyunda. çok uzun olmasalar da icardi'den uzunlar ve atketikler. dünya kupası arasına girmemiz, rakibin evinde sene boyu neredeyse gol yememiş olması, ve derbi rehaveti gibi parametreler icardi'nin vasata yakın bir performansına işaret ediyordu. ama hiç de öyle olmadı. hem sağ hem sol stoperle girdiği hava topu mücadelerini ya aldı ya da rakibi hataya zorladı. bunun yanında yerden gelen ve rakip stoperin avantajlı olduğu toplarda son hamlelerde atik ve kendini öne iten stiliyle ya topu kaptı, ya rakibi hataya zorladı ya da faul aldı.

    attığı penaltı golü muazzamdı. rakip sol alt köşeye, top sağ üst koseye. daha terse bir penaltı atılamazdı.

    kerem'e yaptığı asist sanırım ekran başında milyonları da terse düşürmüş olmalı. pozisyonu durduruyorum, izliyorum, yok arkadaş orda pas atmalı diyebilecegim hiçbir açı yok ama icardi attığı pasla pozisyonun gol olma ihtimalini garanti denilecek seviyeye çıkardı.

    kerem'e yaptğı diğer asist yine kerem ofside olmadan atılan güzel bir tek toptu.

    bunun dışında her zaman pas odaklı ve takım için oynaması beni gururlandırdı. her golde golü atan kadar sevinmesi beni çok mutlu etti..

    ne diyeyim yürüyedur aslanım seni şimdiden çok seviyoruz..
App Store'dan indirin Google Play'den alın