resim
Emre Belözoğlu
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 5221
    emre'nin galatasaraylı olduğuna emin olan biriyim. teknik direktörlükte geleceği parlak. bugün iki takımın kadro kaliteleri arasında fark vardı. takımı gününde değildi. yaptığı açıklamalar da olgun ve hem kendi oyuncuları için hem de bizim için yapıcı aslında.

    basın toplantısına çıkıp "ilk devre 3 gol yedik. ilk gol savunmadaki basit hatamız, ikincisi bana göre ağır bir penaltı henüz izlemedim birazdan izleyeceğim, üçüncüsü ters vuruş şanssızlık. zaten ikinci devre de gardımız düştü maç böyle gitti." deyip sanki galatasaray şansa bir galibiyet almış havası da yaratabilirdi, buna yeltenmedi. ki eminim, bizim galatasaraylı dediğimiz tugay falan olsa bunları söylerdi. pek çok teknik direktör bu tip açıklamalar yapabiliyor ligimizde, bariz penaltılara şüpheliymiş gibi tavırlarla rakibin galibiyetine gölge düşürmeye çalışanlar oluyor.

    sırf bu tavrı dahi hem kendi takımı adına hem de bizimle ilişkisi adına gayet yapıcı. adam ezildiğini kabul etti centilmence. takımı şu ana kadar ligde gayet iyi ilerledi. kadrosu da pek çok takımdan çok iyi, takımına avrupa'daki maçlarında başarılar dilerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın