• 5504
    galatasaray’in 2005-2006 sezonunda denizlispor’a tesvik primi verdigini iddia edip, kendilerine mayis 2001’deki galatasaray ankaragucu ve donemin a.gucu forveti cafer aydin ve teknik direktor ersun yanal tarafindan da dogrulanmis olan soyunma odasina gelen para dolu canta sorulunca cevir kazi yanmasin durumuna gecerler.

    galatasaray’i cirkeflikle suclayip, yillardir kadikoy’deki derbilerde futbolcularinin tahriklerini cikardigi kavgalari, ayak kirmalarini, tribunde de dunya tarihine gecmis efsane golcu didier drogba’ya gosterdikleri muz ve riza calimbay’a actiklari pankart sorulunca yine cevir kazi yanmasin durumuna gecerler.

    galatasaray’i fetoculukle itham edip, koc holding’in turkce olimpiyatlarina platin sponsorlugu, eski asbaskan omer cavusoglu, feto uyeleri savcilara duzenlenen hali saha maclari, ve o savcilari kulube uye yapma yagciliklari sorulunca iletileri sessize alir kacarlar.

    kisacasi bu adamlarla tartismaya girip sinirinizi bozmayin, gununuzu berbat etmeyin. gerceklerin farkindalar ama galatasaray kompleksi gozlerini oyle bir boyamis ki akil sagliklari yerinde degil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın