• 266
    izlemeyeceğim maçtır. kalbim dayanmıyor arkadaş. ben eski ben değilim, olmuyor! .. yemiyor afedersiniz. o heyecanı yaşamak ömre bedel ama aynı zamanda güven, özveri ve tecrübe istiyor. her kritik maçta aynı şıtres, ne bu anlamadım. alt tarafı maç de, geç. yok ağbi elim ayağım zangır zangır. bu fenerbahçe'ye özgüde değil, kritik maçlarda böyle oluyorum işte.
    yahu kalp mi dayanır? "dakika bilmem kaç, işte alex aldı topu, savunmada boşluk.. ve kaleciyle karşı karşıya.." olay bitti abi, ben burdan sonrasını izleyemiyorum işte.
    ya da " jo, jo.. verdi pasını arda'ya.. şimdi arda rakibinden güzel sıyrıldı pası keita'ya.. keitaa keitaaaa keitaaa.. vurduuuu" devamı yok ben de, kopuyorum. kritik pozisyonlarda kendimden geçiyorum, hele "bir kaffaaa" sözü beni bitiriyor sözlük!!! spikerlere sesleniyorum; akıllı olun! hatta hiç olmayın, ben spikersiz maç istiyorum. "tv'nin sesini kısmak" gibi de bir adetim yok, üzgünüm.
    ama allah aşkına artık farklı kazanalım. 1-0, 2-1 de güzeil, hoş ama şöyle ballandıra ballandıra "fener'e koyduk" demek için daha çok gole ihtiyacımız var sanki?beşiktaş'la maç yaptığımızı farz edelim, onlara her branşta sallıyoruz nasılsa. nasıl bir komplekstir anlamadım ben..

    edit: bu nasıl bir entry olmuş, ben bunu da anlamadım binaenaleyh ben hiç bir şey anlamadım. derbi stresi sktrgit!
App Store'dan indirin Google Play'den alın