• 5488
    işyerimde fanatik olanından 50 yaşlarında bir tanesi bulunuyor, 2022-2023 sezonundaki genel ruh hallerini anlamamız için anlatıyorum. kendisiyle her hafta oynanan maçları şaka yollu analiz ederiz. müthiş jesus, ne oynatıyor be, muhteşem, uçuyor, kaçıyorlar... ben tabii çok üstüne gitmiyorum, fikstür diyorum, rakipler dişli değildi diyorum ama göreceğiz bakalım başakşehir'i yenersek 40 gün sonra görüşürüz modundayım.

    pazartesi günü malum beşiktaş maçı sonrası, acayip temkinliydi. baya baya yenileceğimizi umuyorlarmış. tebrik etti, neyi tebrik ediyorsun dedim, beşiktaş dedi, sıradan bir maç bizim için ne tebriği dedik ve kapattık.

    bugün (bkz: 7 kasım 2022 fenerbahçe sivasspor maçı) sonrası, futbolu ağzına almadı. takılayım dedim, uçan kaçan jesus'a nolmuş öyle ya dedim, kırmızı kart haksızdı ama dedi. evet ama penaltı da dışardaydı dedim.

    moralleri çok bozuk, bakmayın atıp tuttuklarına, korku içlerine yavaş yavaş giriyor, psikolojiler bozuluyor, sahaya da yansıyacak bu, başakşehir maçını alırsak yılbaşına koç'un megafonu ile girebiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın