• 5484
    dünyanın en mutlu insanlarıdır. bu mutluluk tiner mutluluğu, şampiyonluk mutluluğu değildir. bu mutluluk başka bir mutluluktur. bir durup düşünün;

    +eski bir başkanları atatürk’e suikast girişiminden idam edilmesine rağmen, en atatürk’çü bunlar. sorsan fi tarihi olayı derler. ama fi tarihi sokak maçlarına şampiyonluk isterler.

    +fetöcü hakim savcılara forma giydirip tesislerinde maç yaparlar en çok fetöden ihraç bu kulupte olmuşken, galatasaray’a fetöcü derler.

    +şike sezonu türkiye’de yaptıkları savunma dinlenme yasal değil. burdan kanun değişikliği ile kurtardılar. avrupa beni ilgilendirmez yasal olmayan dinleme dedi ihracı bastı. ama bunlar türkiye’de aklandık hakkımızı verin diye birde üste çıktı. kendileride inandı cas’a gidip bi siktirde ordan yediler.

    +fetö sayesinde şampiyon oluyordunuz hadi görelim bundan sonra dediler. bir daha şampiyon olamadılar.

    daha sayılacak çok şey var ama buna rağmen bu insanlar mutlu. düşünsenize bu olayları biz yaşasaydık. hepimiz berduş olurduk. ama bunların başına kim geçerse geçsin bunlara masallar anlatıp kendi kuluplerinin suçlarını başkalarına atıp bunları kandırabiliyor. düşünsenize başkan gelip bize masal anlatıcak bizde bunun yalan olduğunu bile bile buna inanıp, birde bunu ölümüne savunacağız. yatın kalkın sizleri kim galatasaray’lı yaptıysa dua edin o kişiye. bunlara benzediğinizi hayal etsenize, hayal bile edemediyseniz iyi ki galatasaray’lısınız.
App Store'dan indirin Google Play'den alın