resim
Yusuf Demir
Takım:FC Basel
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:20
Boy:1.71
Uyruk:Avusturya
  • 619
    süre alması gereken potansiyelli futbolcumuz, wonderkid. potansiyeli gerçekten çok ama çok yüksek, düşünün ki barcelona bu çocuğu 18 yaşındayken alıp messi'nin yerine denedi, süre verdi, öyle bir potansiyel. hem yabancı sınırı hem de form durumundan dolayı süre alamıyor şu anda. önümüzdeki 8 kasım 2022 galatasaray ofspor maçında kesinlikle 90 dakika süre alması lazım, daha sonra başakşehir maçını oynayıp dünya kupası arasına giriyoruz. bu arayı çok iyi değerlendireceğini, formayı kapmak için çok çalışacağını umuyorum. umarım okan hoca da buna göre bir hazırlık yapar. aradan dönüş sonrası ise yavaştan kendisini ilk 11'e monte etmeye başlamalıyız.

    bence kendisinden en fazla verim alacağımız pozisyon şu an mertens'in oynadığı pozisyon. üçüncü bölgede kendisine serbest bir rol verip yeteneklerini sergilemesine izin verirsek bize çok güzel şeyler izlettirebilir. mertens ile rotasyona gireceği için yabancı sayısı açısından da bir sorun teşkil etmeyecektir.

    kendisini bu sezon yavaştan 11 futbolcusu yapıp 23-24 sezonunda direkt olarak ilk 11'e yazılacak hale getirmeliyiz. bundan 1,5 sene önce arda güler'in şu anki yaşındayken bu çocuk barcelona'da 11 numaralı formayla maçlara çıkıyordu. arda'nın öyle veya böyle süre aldığı ligde potansiyeli ve maç tecrübesi çok çok daha fazla olan yusuf demir artık oynamalıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın