• 375
    el birliğiyle toksikleştirmek adına her şey yapılan futbolcularımız. potansiyelleri ve yansıttıklarıyla heyecanlandırırken ikisinden birinin kesilmesi 2-3 kötü oyunla, transfer olmadan önce de futbolculuğunu ve etkinliğini çok beğendiğim milot rashica'ya formayı bırakmalarını bekliyordum ancak her ikisinin de haddinden fazla eleştirilmesini oldukça abes buluyorum. nispeten kerem'in daha fazla etkisiz olduğu maç varken yunus özelinde bu sayı 1-2 maçı geçmiyor ve ısrarcı olunması gerekiyordu.

    günün sonunda elde kalan şey oyun zekasının vasat olduğu ancak fiziken yeterli olan yine ancak kanatta rakiple boğuşmaktan başka bir şey yapmayıp kafasını kaldırmayan barış alper yılmaz5 kasım 2022 galatasaray beşiktaş maçında ilk 11'e sürüyoruz. kaldı ki kerem aktürkoğlu alanyaspor maçında oldukça iyi oynamıştı.

    son vuruşları da oldukça zayıf olan barış alper'in valentin rosier'e karşı etkin olmasını da beklemek fazlasıyla iyimser olacaktır. umarım söylenenlerin aksini yansıtan bir performans çizer de yanıltmaktan memnun olacak sonuç yaratır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın