• 613
    hevesimizi kursağımızda bırakan karşılaşma.
    hocayı bugüne kadar hiç eleştirmedim. bu maç içinde eleştirmem çünkü uzun zaman sonra ilk defa istediğim oyunu 30 dakika bile olsa izledim. keyif aldım. eyvallah.

    fakat sanırım bu maçta birşeyleri beceremedik. hakemi yenemedik, eyvallah. ancak bir yerlerde eksik var arkadaşlar takım olarak, taraftar olarak veya teknik olarak ne derseniz diyin. hepimizin sinirleriyle oynayan ali palabıyık o gün sahadan istediğini alarak, görevini tamamlayarak ayrıldı. biz ne oyun olarak ne oyun sonrasında bir duruş sergileyemedik. yani sarı öküzü maç oynanırken verdik. biz bu savaşı bile isteye kaybettik.

    haksız yere 10 kişi kaldık, tüm ataklarımız faulle sabote edildi vs bunları sürekli yazdık çizdik. ancak öz eleştiri yapmalıyız. biz neden kazanamadık? taraftar agresif olamadı, takım olarak çok geri çekildik, rakibin gelmesine çok izin verdik, asıl son dakikalarda geriye çekilmek gerekirken ileriye defans oyuncularımızı gönderdik, olmaması gereken yerde top kaybettik.
    bunları da konuşalım.

    4 kasım 2022 ümraniyespor alanyaspor maçını ev sahibi kazandı. alanyaspor’a lig sonuncusu bile içerde 3 gol atabiliyorsa ve biz bu takıma puan kaybettiysek sadece hakeme bağlanmamalı diye düşünüyorum.

    düzenleme: maçın hakemi ile ilgili entry daha önce kaleme aldım. (bkz: #3478887)
    hakem konusunda hemfikiriz. amaç okan hocaya, taraftara ceza vermek, camiayı kışkırtmak, cezalar aldırmak bu konuda da okeyiz.

    futbol olarak neler yapabilirdik? futbol olarak ne konuşabiliriz?
    oyun olarak hatalarımız olmadımı mesela? hakem niyet belli ettikten sonra hakeme karşı veya 10 kişi kaldıktan sonra rakibe karşı kurgumuzu merak ediyorum. belli ki bunun arkası gelmeyecek. oyun içerisinde bir planımız, duruşumuz, taktiğimiz olmalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın