resim
Abdülkerim Bardakcı
Takım:Galatasaray
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.85
Uyruk:Türkiye
  • 960
    23 ekim 2022 galatasaray alanyaspor maçı'nda görmüş olduğu kırmızı kart nedeniyle 2 maçlık cezası 1 maça indirilen futbolcumuz.

    şimdi, tanıma bakınca sanki hukuki bir yarar elde etmiş gibi görünüyoruz ama kazın ayağı öyle değil pek tabii. fenerbahçeli valencia rakibe tekme atıp sadece 1 maç ceza alırken, bizim oyuncumuzun 2 maç ceza alıp ardından lütfeder gibi 1 maç indirim verilmesi tamamen organizasyonun bir parçası. olaya hangi açıdan bakıldığına göre yorumlar değişir. öncelikle, bu çocuk o maçta kırmızı kartı ali palabıyık adlı maçın içine eden şahıs yüzünden gördü. her şeyin güllük gülistanlık yürüdüğü bir maçı daha ne kadar katledebilirdi ki? normal bir yönetim sergilese kırmızı kart çıkmayacağından herkes emindir. ama diyelim ki güzel bir hakemlik performansına rağmen kırmızı yine de gördü. işte o zaman bu indirime karşı çıkılırdı. elaleme karate yapmasına rağmen 1 maç, bize 2 maç. öyle bir şey yok..

    öteki taraftan, bjk maçı öncesi gelen bu indirimin "alın size sus payı" deyiminden öte tarafı yoktur. adamların başkanları, alanya maçı sonrası neler neler dedi. ortamı germekten, bize kıyak geçildiği algısı oluşturmaktan başka bir durum oluşmuyor. hiç kırmızı görmemesi gereken bir oyuncumuz için yapılan bu muamele bana geçmedi, kimse kusura bakmasın. sizin o algılarınızı da yerler..
App Store'dan indirin Google Play'den alın