• 6
    zeka seviyesi ayakkabı numarasından küçük tiplerin “kulüp muhabiri” adı altında amigoluk yaptığı, twitter’daki gerizekalılardan gördüklerini söyleyen başka vasıfsızların ana akım medyada hatta devlet kanalında amigoluk yapıp milleti kin ve nefrete sürüklediği, çok eskiden beri bu işleri yapanların tuttukları takımın hocasına taktik verme cüretinde bulunduğu, yabancı hocalara “vurun kahpeye” gözüyle bakılan, yerli olup medyası olmayanlara “düşene bir tekme de bizden” gözüyle bakılan çöplük.

    3 tane galatasaray maçına çıkmış tip kendini efsane diye pazarlatıyor üstüne bu camiayı savunma misyonu üstleniyor. 3 cümle arka arkaya kuramayacak tip fb taraftarına tatlı görünmek için terim’e sallıyor. futbolun kurallarını bilmeyen tip bjk amigoluğu yapıyor. nerede bir mal değneği çıkmış rastgele cümleler kuruyor. bir tanesi ekşi’den entry okur, güya en entelektüel olanı “röportajı okumadan yorum yaptım.” der. taşşak mı geçiyorsunuz lan siz bizle? ben bunları ne izlerim ne takip ederim orada burada. buna rağmen bu kadar maruz kalıyorum. bunları takip edene de müstehak gerçi.

    hepinizin aklından birileri geçti bunları okurken. hiç “onu mu diyor acaba?” demeyin. evet onu diyorum. bunlara ne diyeceksin ki? bunların karşısına geçip analarına sövsen twittera girip etkileşim peşinde koşarlar. en kısa zamanda kaynak tüketimlerinin bitmesi dileğiyle.
App Store'dan indirin Google Play'den alın