• 281
    hakemi yenersin de, maçı hakem yerine eyyam memurları yönettiğinde pek mümkün olmuyor.

    sözlük, twitter ve bilimum sosyal mecradaki fbjkli koç truvaları, kendine galatasaraylıyım diyen yeni nesil taraftarlara fatih terim’i yedirtti. adam ömer bayram’la, futbolu bırakmış arda’yla falan şampiyon olacaktı hakemler izin verseydi. bu arkadaşlar piyasada yoklar zaten, ya pilot ettiler kendilerini ya da yazmıyorlar. misyonları tamamlandı.

    fenerbahçe’nin, daha doğrusu ali koç’un neden jorge jesus seviyesindeki bir teknik direktörü 2022-2023 senesinde getirdiğini sorgulamak lazım. parası mı yok sanki? adam uzun vadeli plan yapmış, fatih terim’in olduğu yerde şampiyon olamayacağını, kurgusunu bozacak birilerinin hep varolacağını gayet iyi biliyor. meydanın boş kalmasını bekledi ki işi şansa kalmasın.

    ne oldu bakıyoruz şimdi ne değişti? mhk daha beter saldırıyor. en kritik konu da sürekli haksızlığa maruz kalan oyuncu grubu kendine güvenini yitirip top oynayamaz hale geliyor. geçen seneki uel başarımızın yanında ligdeki başarısızlığımızın tek sebebi buydu zaten. aksini iddia edeni ciddiye almam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın