resim
Youssouf Ndayishimiye
Takım:Nice
Mevki:Ön Libero
Yaş:25
Boy:1.83
Uyruk:Burundi
  • 378
    bazı yazarların alınmasını istediği oyuncu. alınmayınca da üzerinden fatih terim istemiş de yönetim almamış goygoyu dönüyor. sanki siyah inci elden kaçmış. aradan rahmetli mustafa cengiz’e laf çakılıyor.

    şu güzel yaz günü yazlığımda manitam ve aslan yavrusu kedilerimle sakin sakin oturup cielo blush şarabımla muhteşem bir manzaraya karşı aperitivo yaparken ve maç saatini beklerken gene damarım tuttu. pazar günü rahmetlinin böyle anılmasına gönlüm razı olmadı. mierda!

    fatih terim’e kalsa sneijder de 3. tercih. hoca tadiç’i istemiş çünkü. fatih hoca’nın alınmasını isteyip de alınmayan irfancan kahveci’dir. şimdi herkes irfancan’a küfür ediyor. keşke transfer listesini basın toplantısında açık etmeseydi de karşı yaka salça olup rakam 11m eurolara çıkmasaydı. 5-6m euroya sessiz sedasız biterdi, selçuk inan gibi. mustafa mohamed de alındı gedson da onyekuru da. haneye en az +1 şampiyonluk yazardı.

    buyrun, fatih terim isteği ile yapılmış transferler; babel, diagne, etebo, emre akbaba, soy ismini hatırlamadığım sol bek emre, emre kılınç da bonus.

    verim alamadığımız cicaldau ve morutan’ı saymıyorum. çünkü onları becali tokadı olarak görüyorum. beyaz yakalı ex başkanı görünce dayanamıyor becali. yapıştırıyor tokadı. tamaş, bratu, petre gibi…

    daha bitmedi, işte dev kadro!

    https://gss.gs/kJf.jpeg

    ortalarında da pr yürüten merve terim. *
    şu evlat tayfayla balık qeyfi fotoğrafına 2 saniyeden fazla bakınca puan kaybediyorsunuz. kim istedi de alındı bunlar? geçiniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın