• 104
    zorlanacağımızı düşündüğüm bi' başka maç. yine kısır bi' futbol bekliyorum açıkçası. rakip ceza sahasına geldiğimiz ama net pozisyonlar üretemediğimiz, rakibe kontra fırsatları verdiğimiz bi' müsabaka olmaz umarım. inşallah yanılırım rahat, farkla kazandığımız bi' maç olur.

    burada her ne kadar yabancı sınırlaması okan buruk'u zorlasa da bu kural önceden bilinen ona göre hazırlanılması gereken bi' durumdu. üstelik tüm takımlar için geçerli bu kural.

    ancak okan buruk yeni kurulan bu takımda henüz doğru ilk 11'i bulabilmiş değil. sürekli denemeler yapıyor ama istediği sonucu alamıyor. ligin geldiğimiz şu noktasında okan buruk'un aşağı-yukarı ilk 11'i netleştirmesi gerekirdi ama bakıyoruz hala köklü değişimlerle maça çıkıyor.

    mesela, mertens. bu oyuncudan 0 gol 0 asistlik bi' performans almak zorlasanız olmayacak bi' şey. çünkü mertens maçlarda kişisel gayret sarfediyor. hani, yatmaya, emeklilik primi almaya gelmiş bi' durum da söz konusu değil.

    bence okan buruk'u teknik direktör olarak getirerek yeni kurulmuş bu takımın oluşumunu epey geciktirmiş durumdayız. daha tecrübeli, bi' hoca seçimi bizi daha iyi noktalara taşıyacaktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın