• 34
    yönetime akıl vermek belki basit bir hareket olarak kalıyor, burayı okuyan dikkate alan var mıdır o da meçhul ama eğer önümüzdeki haftalarda hakem katliamları devam edip açıklamalar ciddiye alınmazsa;

    öncelikle eski yerli, yabancı futbolcularımızdan teknik direktorlerimizden ve ne kadar galatasaray'a gönül vermiş sporcu, oyuncu, yazar, fenomen vs. ünlü isim varsa onlardan konuyla ilgili sosyal medya hesaplarından paylaşımda bulunmaları rica edilmeli. özellikle drogba, sneijder, mancini gibi büyük isimlerden destek gelirse kampanya yurt dışında da en azından duyulacaktır. sonrasında bu etkileşim tutarsa bir anda tepkilerimizde boyut atlarız.

    ikinci olaraksa her zaman söylenen ancak hiç yapılmayan havada kalan maçlara u19 takımı ile çıkma fikrini bir iç saha maçında eyleme dökmeliyiz. hala daha sonuç alınamıyorsa hiç çıkmayalım zaten yapacak bir şey kalmamıştır. bu sistemin çarkına çomak sokamazsak zaten bu sistem bizi devre dışı bıraktı bile sadece saha da geçen yıl gibi kopmamız için son darbeyi indiricekleri şartların oluşmasını ve zamanı bekliyorlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın