• 58
    kupa maçı kadar olmasa da yine aynı şekilde farklı kazanmamız gereken maç. alanya kırılgan bir takım. ts ile birlikte ligin deplasmanda en çok gol yiyen takımı durumundalar. oyun stilleri belli ve ısrarla aynı oyunu sürdürmeye çalışıyorlar. bu nedenle ön alanda baskı oluşturabilmek bu maç özelinde ayrı bir öneme sahip. bunu iyi yapabilen fb alanya'ya 5 gol atmıştı. biz de o kadar olmasa da ileride baskı kurabilecek şekilde planlamalıyız kadromuzu.

    gomis, mertens, mata, icardi 4'lüsünden sadece biri sahada olursa daha iyi olur. 2'si sahada olursa da tolere edebiliriz gibi orta sahada berkan torreira olcaksa eğer ki ben öyle olacağını düşünüyorum. 3'ü oynarsa zaten halı saha takımına dönüyoruz.

    kanatlar tahminimce rashica ve kerem olacaktır. doğru da bir tercih olur, kerem kötü de olsa yunus'a oranla etkli olur böyle bir maçta. 1 hafta yedek kaldıktan sonra istekli bir futbol oynayacağını düşünüyorum.

    erken gol bulursak eğer 2'yi hatta 3'ü de hızlıca bulabiliriz. en az 2 farklı bir galibiyette takımın güveni yerine gelir biraz, okan hocaya karşı homurdanmalar bir süre durur ve onun da üstündeki baskı biraz azalır. iyi bir futbolla galip gelemezsek ise okan hoca ve yönetim taraftarın çoğunluğunda desteğini kaybeder. o nedenle kolay gözükse de aslında takım açısından stresli bir maç.
App Store'dan indirin Google Play'den alın