• 55
    atletizm seviyesi yüksek bir ilk on bir ile sahada olmamız gereken mücadele. farioli gibi pas obsesyonu olan bir hocaya karşı icardili, matalı bir şekilde sahaya çıkmak ekmeğine yağ sürmekten başka bir anlam taşımaz.

    okan hocanın çıkacağı formasyonu tam olarak kestiremiyorum. zayıf rakip de olsa kupa maçında istekli arzulu oynayan isimleri ödüllendireceğini düşünüyorum. sergio oliveira'nın banko oynayacağını, sol bek tercihine göre orta sahada berkan kutlu'yu da görebiliriz. bu maç ile birlikte 4-2-3-1 dizilişinden tamamen vazgeçip, 4-3-3 türevi bir diziliş ile sahada olmamız gerekiyor.

    okan hoca 4-4-2 ile çıkmayı da düşünebilir. bu sefer en uçta dries mertens ile birlikte birisi olacağını tahmin etmek zor olmamalı. her ne kadar kötü oynasa da mevcut santraforlarımız içerisinde en çalışkan isim hiç kuşkusuz haris seferovic'tir. onu kazanıp yola devam etmek, icardi'yi kazanmaktan daha mantıklı olur. çünkü icardi seneye yok ama seferovic seninle yola devam edebilir. ayrıca pres ve hava gücü olarak diğer isimlerin önünde.

    sağ ve sol bek, orta saha kombinasyonu, en uçta ve kanatlarda kimler olacak? hepsi ayrı bir merak konusu ve sanırım sezon başından beri ilk on bir bakımından en zorlandığımız maç olabilir.

    alanya açısından da olaya bakarsak en güçlü hücumcusu sağ önde oynayan efecan karaca. 15 ekim 2022 kayserispor galatasaray maçında yaptığımız hataya umarım bir kez daha düşmeyiz ve rakibin güçlü olduğu kanada bu kez önlem alırız. bu nedenle patrick van aanholt ilk on bir başlaması gerekir. hücumda fecaat olsa da savunması en iyi bek hiç tartışmasız kendisi.

    4/3/3: muslera, boey, nelsson, abdülkerim, pva, torreria, berkan, oliveira, rasica, seferovic, kerem

    4/4/2: muslera, boey, nelsson, abdülkerim, yerli kuralı, rasica, torreria, oliveira, kerem, mertens, seferovic/icardi
App Store'dan indirin Google Play'den alın