• 27
    olmasi gereken bir toplantiydi, uslüp olarak da icerik olarak da iyi yönetildi.

    cözüm kismina ikna olmadim. insanlarin, taraftarlarin bir sekilde yönlendirilmesi lazim. sadece hadi isyan ediyoruz demek ya da sadece twitterda tt olmak bir sonuc getirmeyecektir.

    savasa girmiyoruz kismina da katilmadim. özellikle medya ayagi icin bir savasa girilmesi gerekiyor. yanli ve kasitli yayinlar yapanlarin tespiti, bu isimlerin ve kanallarinin kulüple iliskilerinin kesilmesi, taraftara ismen boykut cagrilari yapilmasi kanal yöneticilerine de sosyal medya üzerinden sistematik bir baski olarak dönecektir. sonucta dünya paranin etrafinda dönüyor.

    bir pr ekibinin kurulmasi, gerekirse yanli sekilde medyanin manüpüle edilmesi vs de bence düsünülmeli.

    erden timur güven vadeden ve akilli bir insan profili ciziyor. eminim bunlari ve benim aklimin yetmeyecegi pek cok seyi ekibiyle düsünmüstür.

    umarim hedeflenen devrim yapilabilir ve gercekten sonunda türkiye'de ilk defa 'temiz' bir olusum olur ve biz de gercek bir rekabet izleyebiliriz.
    gönül her sene sampiyon olalim istiyor ama güzel futbol, avrupa seviyesinde tempo, avrupa'nin büyükleriyle kafa kafaya oyun da istiyor. bunlari da gercek rekabet olmadan ne yazik ki elde edemeyecegiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın