• 6147
    2022/2023 sezonunda şimdiye kadar bizim iki katımız resmi maça çıkan, üstelik kadrosunu da bizden önce kuran, hocası da bizden önce belli olan takım. buna rağmen evlerinde karagümrük'ten 4 yiyebiliyorlar. yine de taraftarı coşkulu. haklılar mı? haklılar. elbette coşkulu olacaklar.

    peki ya biz? kayserispor maçına kadar takım üstüne koya koya geldi. adana demirspor maçında gayet iyi bir oyun vardı, gol eksikti sadece. konyaspor gibi zorlu bir rakibi yendik. antep'e karşı 10 kişiyle galip geldik. trabzonspor deplasmanından galibiyeti kaçırarak döndük. ama bir kayserispor maçıyla karalar bağlandı. istifa başlıkları açıldı. akıl alır gibi değil. tekrar söylüyorum: yere göğe konmayan fenerbahçe futbol takımı bizim iki katımız resmi maç oynadı. buna rağmen karagümrük gibi bir takımdan 4 yediler. ümraniyespor'dan 3 yediler. ikisi de evlerinde. biz daha evimizin yolunu gözlüyoruz...

    demem o ki, fenerbahçe büyük bir şampiyonluk adayıdır bu sezon. fakat bizim karalar bağlayacağımız bir durum yok. çok gol atmak da iyidir ama her zaman 90+'da 5. golü atacak oyuncuyu da bulamayabilirsin. az gol yemek de iyidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın