• 20
    galatasaray camiasında üyesinden taraftarına sık sık karşılaştığımız tutum.

    ligi tanımama muhabbetini ben de eskiden dillendirir, işin kötüsü buna inanırdım. son yıllarda lige ve futbola dair bakış açımda bazı kırılmalar yaşandı. geldiğim noktada şu fikirdeyim, bir yabancı teknik direktörün ligi tanımaması bir eleştiri konusu değil, olsa olsa bir övgü vesilesidir.

    mümkünse ligi tanımasın zaten, bu ligi tanıyıp ne yapacak? faroe adaları’na yenilen bir futbol iklimini tatmin etmek için ne lazım mesela?

    son haftaların moda diyalogu şudur mesela:

    -yabancı ho…
    +abi bırak torrent geldi başarısız oldu kulübü borca sokmayın.

    ya arkadaş torrent gelip başarısız oldu diye biz sonraki teknik direktörümüzü yerli seçmek zorunda mıyız? banane yahu torrent’ten. adama gallardo diyorsun kemküm yapıyor, nuno espirito diyorsun mıymıy. herkes çöp bu kafaya göre. ne isteniyor thomas tuchel mi?

    3-4 milyon euro yıllık maaşa galatasaray felsefesine uygun bir hoca gelecek işte. ya tuchel ya yerli hoca diyor mesela x kişi. abi böyle bir skala olabilir mi? kahvaltıda ya havyar yerim ya da aç bitir salam yerim demeyle aynı saçmalıkta önermeler duyuyorum.

    arada onlarca opsiyon var. biraz kafayı kaldırmayı başarsak bu kulüp transfer dönemlerinde kaybettiği paraları misliyle çıkaracak zaten.
App Store'dan indirin Google Play'den alın