resim
Nuri Şahin
Görev:Teknik Direktör
Takım:Dortmund
Yaş:36
Uyruk:Türkiye
  • 1515
    başlığı konya ovası gibi ıssız ve bomboş kalmış umut vaad eden teknik direktör.
    bu sezona geçen seneki başarısının yarısını yansıtabilseydi, muhtemelen burası şu an iş çıkışı zincirlikuyu metrobüs durağından halliceydi.
    o da farioli gibi çok çok genç yaşta büyük tecrübeler yaşıyor şu an. gelecekteki nuri şahin'e çok güzel dersler çıkartıyor. umarım çok başarılı bir teknik direktör kariyeri olur.
    peki bizim gerçeklerden bu kadar çabuk soyutlanıp öve öve bitirememe ve göme göme rahatlayamama sendromumuz nasıl düzelecek.

    mesela bir mali müşavir'in başında yüz tane adam beklese ve her işlenen faturadan sonra doğruları çılgınlar gibi alkışlayıp yanlış işlenen bir faturada köyüne dön be sana koyun bile emanet edilmez gibi yorumlar yapılsa bu mali müşavir mesleğini ne kadar yapabilir?
    bir avukata duruşma esnasında güzel bir savunma cümlesi sonunda themis sana kurban olsun be diye bağırıp, müvekkili beklenenden daha fazla bir ceza aldığında sen avukat falan değilsin deyip suratına ceza hukuku kitabı fırlatsan, bu avukat kaç duruşma daha görebilir?

    genç teknik direktörler istiyorsunuz ama ligde şampiyonluk yaşamış,underdog bile diyemeyeceğimiz bir takımla türkiye kupası almış teknik direktörünüzü her mağlubiyet sonrası farklı açılardan yetersiz görüp yerine daha gencini arıyorsunuz.
    sağolsun nuri hoca bu sezona iyi başlayamadı da bizi gereksiz bir kargaşadan daha kurtarmış oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın