• 1629
    şimdi istiyoruz ki yönetim tff’yi karşısına alsın, basın toplantıları yapsın, yaksın kırsın geçirsin. karşılığında da bize karşı senelerdir yapılan haksızlıklar son bulsun. takım kötü oynadıkça ben böyle bir ihtimalin olduğunu düşünüyorum. biz bu durumu seneler önce de tecrübe ettik, son 3-4 senedir de tekrar çok acı şekilde tecrübe ediyoruz.

    2011/12/13’te tecrübe ettiğimizde takımımız çatır çatır futbol oynuyordu ve haksızlığa maruz kalırsak tüm camiamız bir anda yekvücut olup haksızlığa karşı duruyordu. kim böyle bir güce savaş halini sürdürebilir ? tff’deki klikler de sürekli geri adım atmak zorunda kalıyordu.

    artık bu gruplar tff’ye tamamen yerleşti, dallandı, budaklandı ve çok güçlendi. bu organize adamlar mesleklerini öyle güzel ifa ediyorlar ki artık herkes kanıksadı. son başkan seçildiği haftanın ertesi, tüm kurullar istifa etsin yeni yönetim için dedi. siz istifa eden gördünüz mü ? lafının altında ezim ezim ezilmesine rağmen lafını tekrar eden bir başkan gördünüz mü ? o istifa etmeyen kurullar başkanını dinlemiyor, daha taraftarının tamamen aynı görüşte olmadığı galatasaray yönetimini mi dinleyecek ?

    yönetim bugün çıksın, sert açıklamalar yapsın, tff’ye saldırsın vb karşılığında hiçbir şey olmayacak. çünkü biz, taraftarların büyük çoğunluğu ya yönetimin arkasında olmayacağız ya da oluyormuş gibi yapacağız. çünkü takım re-za-let. ve bugüne özgü değil, senelerdir ne oynuyoruz cevap verebilen bir babayiğit yok. takım çıkar çatır çatır oynar, haksızlığa uğrarız, o zaman yönetimin eli güçlenir, sesi çıkmayn maçı izlediğini bile sanmadığınız dayılar sokak röportajında gs’nin hakkı yeniyor demeye başlar. karşılığını söke söke alırız, biz tek vücutken karşımızda duramazlar.

    dolayısıyla şu an yönetim istediğimiz adımları atsa ilk cevap gs taraftarından gelecek: hakemler kötü de sen iyi misin ? ki tüm medya da sabah akşam bunu pompalarken.
App Store'dan indirin Google Play'den alın