• 3015
    senede 5-6 mac oynayan ve neredeyse kimsenin ipinde olmayan milli takimlar dusunulerek getirilecekse komple yasaklanmasi gereken sayidir. yabanci alimina yasak, turk oyuncuya da 28 yasina kadar transfer yasagi getir, 28 yasindan once gidenin geride kalanlarini hapse mahkum et mis gibi sinirlama. al sana seksenli doksanli yillarin komunist yugoslavya'si. o donemi bilenler bilir her milli turnuvada favori gosteriliyordu yugoslavya. inanmayan johan cruyff tarafindan ajax'a istenip de gidememenin acisini yasayan efsane futbolcumuz cevad prekazi'nin aciklamalarini dinlesin.

    2022'de hala yabanci sinirinin savunuluyor olmasi, bu konuda herhangi bir sayi belirtilmesi bile yakisiksiz.

    galatasaray acisindan dusunecek olursak...

    sinirlama oldugunda kerem, yunus gibi oyuncular parladiysa, sinirlama olmadiginda da marcao ve nelsson gibi oyuncular parladi, ndiaye ile rekor satis bedeli gerceklestirildi. turk pasaportu yok diye nelsson ile kerem'in gonlumuzde yerlerinin ayri olmasi diye bir durum soz konusu dahi olamaz. ikisi de bizim evladimizdir. iyi olan oynar kotu olan oynamaz nokta. bu konunun tartisilacak bir yani yok.

    ben x yerli oyuncum daha kotu oldugu halde onun onunde olan bir y yabanci futbolcumun yerine sirf yerli diye oynatilmasini savunuyorsam bunun adi da bana gore ya asiri milli takim sevdasi ya da irkciliktir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın