• 3
    saygıdeğer başkanım;

    hazır konu biletlerden açıldığı için rahatsız etmek istedim. sizi rahatsız etmekten hoşnut değilim fakat buna sizin nezdinizde biletix yol açtığı için sakınca görmüyorum. bugün biz galatasaray aşığı insanların bir bilet alabilmek için kaç saat pc başında pineklediğini, işini gücünü bıraktığını sanırım bilmiyorsunuz veyahut tam olarak gözünüzde canlanmamıştır. ee tabi haklı olarak ''gidip gişelerden almaktan biletix sayesinde kurtuldunuz işte'' diyeceğinizi sanmıyorum, varsayıyorum sadece. ve diyorum ki; başkanım biletix bizi her maç öncesi biletler satışa çıktıktan bir saat sonra ''biletler tükendi'' diyerek rezil etmektedir ve sonrasında karaborsada sürüsüne bilet görmekteyiz ali sami yen önlerinde, arka sokaklarında. bilginiz vardır bu konulardan. benim sizden ricam karaborsayı bitirmeniz gibi şeyler değil.

    başkanım gelelim asıl konumuza. galatasaray store'da satışlar çok iyi gidiyormuş diye duyuyoruz. her mağazasının cıvıl cıvıl olduğunu da biliyoruz ve görüyoruz. çok dağıtmayayım. başkanım biz lisanslı ürün almak için gstore'lara akın ederken neden bilet almak için biletixe hucüm ediyoruz? hali hazırda gs bonus kartlarımız da varken gsbilyoner gibi bir bilet satışı yapan bir sitemiz yok? bilyoner gibi değil ama biletix gibi de değil. tamamiyle florya'dan yönetilen bir site. bunu yapmak bize ne kazandıracak diyecek olursanız. emin olun karaborsa olayına büyük ölçüde darbe vurmamızı sağlayacaktır. ayrıca biletix'in sattığı her biletten işlem ve hizmet ücreti adı altında topladığı haracı bütün galatasaraylılar camiamıza vermeye razıdır.

    bunu yazarken bile okumayacağınızı hiç düşünmedim. bir şekilde kulağınıza gelecektir bu fikir. ve belki hoşunuza gidecektir. aksini düşünmüyorum bile çünkü; galatasaray adının olduğu yerde umut vardır
App Store'dan indirin Google Play'den alın