• 363
    vasat lincine özne olmuş genç yeteneklerimizdir.
    gazetelerde, beyaz futbolda, vasat youtube kanallarında artık geleneksel hale gelmiş olan futbolcu performansı üzerinden eleştiri yapma vasatlığına kapılmış kitlelerin yeni kurbanlarıdır. gerçi öyle bir ülke ki iki senedir cumhurbaşkanı adayı kim olacak diye tartışıyor, hala kurtarıcı bekliyor. aynı vasatlık.
    bu iki gencimizden de ben razıyım. ellerinden geleni yapıyorlar sahada, çok istiyorlar ama çok tecrübesizler ve daha çok yönlendirilmeye, eğitilmeye ihtaçları var. oyun bilgileri eksik. bu noktada sorumluluk teknik ekiptedir.
    yetiştirmek, oyun bilgilerini geliştirmek, onları takım oyuncusu yapmak zorunda. ha dersin ki bu bir süreç, 11 oyuncu olmaları için erken o zaman da bu oyunculara alternatifler üretirsin ve her maç sahaya fırlatmazsın. o da bir seçenektir. ancak bu iki oyuncunun da verimsizliklerini bu oyunculara yüklemek kadar aptalca bir şey yok. geçen sene de genç oyuncuları bu şekilde harcadık ki çöp ilan edilen o futbolcular, gerçekten hazırlanılan, analiz edilen maçlar oynadığımız avrupa liginde ne yapacaklarını bildikleri oyunlarla namağlup lider çıktılar. ironiye bak!
    oyunculara yüklenmeyi bırakın lütfen. takımınızı seviyorsanız bırakın. bu çocuklar şımarık, karı kız peşinde ünlü olmaya çalışan çocuklar da değiller. heri ikisi de arzulu, çalışkan, takım aidiyeti olan futbolcular. bari bu iki yeteneğimizi harcamayın.
    rica ediyorum!
App Store'dan indirin Google Play'den alın